## NELSON MANDELA UNIVERSITY

## SPECIAL SCHOOLS STRATEGIC WORKSHOP

## PROGRAMME

Date: FRIDAY, 14 MAY 2021

Time: 10:00 – 13:00

**Platform:** Ms Teams

ITEM	RESPONSIBLE PERSON/DELEGATE	TIME ALLOCATED
1.Opening and introductions	Moderator: Mr Athenkosi Nqikashe	10 minutes (10:00-10:10
2.Welcoming and setting the scene	Mrs Nosiphiwo Delubom	15 minutes (10:10-10:25)
3. PRESENTATIONS		
3.1 Student Recruitment & Marketing	Ms Nosithembele Mrara	10 mins (10:25-10:35
3.2 Access & Enrolment	Ms Zukiswa Mbuli	10 mins (10:35-10:45)
3.3 Student Wellness & Career choices	Dr Phumeza Kota	10 mins (10:45-10:55)
3.4 Financial Aid	Ms Bukelwa Tshamlambo	10 mins (10:55-11:05)
3.5 Disability Support	Mrs Siwe Nare & Mrs Jonita Swart	10 mins (11:05-11:15)
QUESTIONS & DISCUSSIONS (25 MINS)		
HEALTH BREAK 10 MINS		
4. BEST PRACTICES: SPECIAL SCHOOLS		
4.1 School for the blind	Mrs Daniels & Ms Mthwa	15 mins (11:50-12:05)
4.2 School for the Deaf	Mr Blou, Mr Tsetse & Mr Nenzani	15 mins (12:05-12:20)
4.3 School for Physically Disabled	Mr Thole	15 mins (12:20-12:35)
QUESTION TIME 10 MINS		
4. Inclusive Education Directorate	Dr Glynis Pieters	10 mins (12:45- 12:55)
5. Way forward, Vote of thanks & Closure	Mrs Nosiphiwo Delubom	5 mins (12:55-13:00)